Starity

Egészséges ikreket szült az agyhalott nő

2017. augusztus 27. 12:12   |   Szerző: Laureen

Ritka, amikor egy súlyos beteg kismama egészségesen hordja ki és szüli meg gyermekét. E történetben egy fiatal édesanya váratlan betegségéről és ikreinek csodálatos világrajöveteléről olvashattok.

hirdetés

A 21 éves Frankielen da Silva Zampoli Padilha tavaly októberben éppen kilenc hetes várandós volt ikreivel, amikor hirtelen rosszul lett: reszketett, hányt, erős nyaki és fejfájásra panaszkodott. Férje, Muriel azonnal kórházba vitte feleségét, aki a kocsiban azt mondta: 

Szeretném, ha felkészülnél arra, hogy én ott maradok... nem jövök haza...

Ezek voltak a fiatal nő utolsó szavai, majd eszméletét vesztette.

A kórházban az orvosok megállapították hogy Frankielen súlyos stroke-ot kapott és nincs sok esély arra, hogy magához térjen a kómából, mivel agyműködése teljesen felmondta a szolgálatot. Azonban lélegeztetőgépre kapcsolták, mivel férje szerette volna, hogy amíg csak lehet, az ikrek édesanyjuk méhében fejlődjenek tovább.

Az ikrek, Asaph és Ana Vitoria – mindketten egészségesen születtek

A kicsiket ultrahanggal vizsgálták minden nap, és idén februárban ugyan koraszülöttként, de egészségesen, császármetszéssel világra jött Ana Vitoria és Asaph, 1400 és 1300 grammal. A párnak egyébként van már egy kétéves kislánya is, Isa Beatriz. 

hirdetés

Muriel és Frankielen - boldogan várták a babákat, ám a fiatal nő élete tragikus véget ért.

Ezután Frankielen-t lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. A 21 évesen eltávozott anyuka édesapja azt nyilatkozta: minden fájdalma ellenére büszkeséget érez, hogy egészséges unokái születtek. 

Muriel, a nő férje így nyilatkozott a Daily Mailnek: 

Azt mondták, három napig maradhatnak csak életben a kisbabák a feleségem testében, és ahogy szívük leáll, Frankielent eltemethetem.

Szerencsére csodák még vannak, így jöhettek világra egészségesen az ikrek.

via DailyMail

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek