Starity

YouTube-rekordot döntött Taylor Swift a Look What You Made Me Do-val

2017. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves énekesnőt ugyan sok kritika érte az elmúlt években a magánéletében hozott döntései miatt, ám az kétségtelen, hogy mindezek ellenére még mindig imádják a zenéjét!

hirdetés

Taylor Swift augusztus 25-én jelentette meg Look What You Made Me Do címre keresztelt legújabb kislemezét, mellyel már a november 10-én a boltok polcaira kerülő stúdióalbumát, a Reputationt népszerűsíti. A dal óriási port kavart a médiában, főleg mert állítólag Kim Kardashian és Kanye West ihlette.

Taylor azonban ismét nagyot alkotott visszatérésével, hiszen ez lett a feltöltéstől számított 24 órán belül legtöbb alkalommal megtekintett dalszöveges videó a maga tizenkilenc millió nézőjével, amivel jócskán maga mögé utasította a korábbi csúcstartó Something Just Like Thist, ami annak idején kilencmillió látogatót hozott.

Ami az eladásokat illeti, Taylornak nincs miért aggódnia, ugyanis a Look What You Made Me Do-ból az első 24 órában durván kétszázezer példány kelt el, de a slágerlistákon is jól teljesített: megjelenése napján rögtön az első helyre került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek