Starity

Szólóalbumáról mesélt Alissa White-Gluz

2017. augusztus 29. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Agonist egykori énekesnője tavaly rántotta le a leplet terveiről.

hirdetés

Az Arch Enemy heteken belül piacra dobja legújabb nagylemezét, ami a Will To Power elnevezést kapta. A svéd formáció énekesnője azonban kicsit sem unatkozik, ugyanis tavaly óta első szólólemezén munkálkodik. A készülő projektről annyit már elhintett korábban, hogy a hozzá közel álló személyekkel kívánt dolgozni, így hallható lesz majd a korongon a Kamelot énekese, Tommy Karevik, az Arch Enemy korábbi hörgőse, Angela Gossow, Oliver Palotai (Kamelot), Alissa párja, Doyle Wolfgang Von Frankenstein, és még sokan mások.

Ez a lemez nagyon személyes lesz. Van egy csomó ötletem, dalom, szövegem, amelyek az évek során összegyűltek az agyamban, így ki akarom adni mindezeket magamból. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a kreativitásomat minden korlát nélkül kiélhessem, nem szükséges semmiféle stílushoz vagy korszakhoz igazodnom. És persze figyelek arra is, amit a rajongóim akarnak, nem hagyom figyelmen kívül a visszatérő kéréseket, miszerint hallani akarják a tiszta énekhangomat is

– mondta egy, a Facebookon megosztott poszt keretein belül.

Mindezeken felül, most azt is elárulta, hogy Angela volt az aki bíztatta őt abban, hogy érdemes belevágni egy új projektbe, mivel imádja azt, amit csinál és nem kedveli a semmittevést.

Angela azt mondta, hogy szükségem van valamire, amivel lefoglalhatom magam, mert imádom a munkámat, és képtelen vagyok csak úgy ülni egy helyben és várni az Arch Enemy következő turnéját. Ebben teljes mértékben igaza van. Szükségem van arra, hogy valami mást csináljak. Számos olyan ötletem van, ami más, mint az Arch Enemy és butaság lenne mindezt rázúdítani a csapatra

– árulta el a France's Duke nevezetű tévéműsorban.

Az énekesnő elmondása szerint újdonsága jóval eltér majd korábbi munkáitól, továbbá azt is elismerte, hogy a dalszerzésben zenésztársai is segítőkezet nyújtottak neki.

Ez teljesen más lesz, mint az Arch Enemy, sőt egyáltalán nem fog rá hasonlítani. Például van egy dal, amit a Kamelot billentyűsével, Oliverrel írtam, a szám nem sorolható be sem a Kamelot-, sem pedig az Arch Enemy-dalok közé, de mégis van bennük valami közös

– vallotta Alissa, arra utalva, hogy a dalok más stílusjegyet képviselnek majd, mint amiben a már fent is említett zenészek nap mint nap érvényesülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek