Starity

Tulajdon lánya, North West keseríti meg Kim Kardashian életét

2017. augusztus 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs könnyű dolga a Keeping Up With The Kardashians sztárjának, ugyanis lánya épp elég fejfájást okoz neki.

hirdetés

Kim Kardashian 2013 júniusában adott életet Kanye Westtel közös első gyermekének, North-nak, 2015 decemberében pedig egy fiuk is született Saint személyében. A párnak ugyan voltak problémáik a múltban, de úgy tűnik, kapcsolatuk erős és gyermekeikkel is nagyon jó viszonyt ápolnak. Ez a bensőségesség azonban nem mondható el a két testvér viszonyáról, amit Kim nagyon fájlal.

Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert North az idősebbik testvér... fogalmam sincs, mi ez. Azt gondoltam, hogy ez csak egy időszak, de North nem szereti az öccsét, ami nagyon nehéz számomra

– vallotta be Kim Ryan Seacrestnek.

Azt gondoltam, adok neki egy pár hónapnyi időt, hogy felengedjen, de nagyon féltékeny lett, amikor Saintet szoptattam és ilyenek, így továbbra sem múlt el a testvérével szembeni ellenérzése. Azt hiszi, túljárhat az eszemen... Olyanokat csinál például, hogy közli: Teadélutánt tartunk! Fiúk kizárva! Apu sem jöhet..., és ekkor Saint orra előtt bevágja az ajtót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek