Starity

Zimány Lindától félnek a férfiak

2017. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves szőkeség szerint okkal van egyedül, a férfiak ugyanis félnek megközelíteni őt.

hirdetés

Mióta szakított Kedves Ferenccel, Zimány Linda egyedül van, ám ennek minden bizonnyal nem az áll a hátterében, hogy ne akadna jelentkező, aki elvinné egy randira, hanem ő az, aki megválogatja, ki érdemes arra, hogy a barátjának mondhassa magát. A 31 éves modell egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy nem kér az unalmas szépfiúkból, most pedig elárulta: félnek tőle a férfiak.

Talán azért nincs senkim, mert sok férfi fél tőlem. Egyelőre nem csüggedek, a szerelmet nem lehet erőltetni, majd jön magától. Még csak most kezdődik életemnek az a szakasza, amikor pontosan tudom, hogy ki vagyok, mit akarok, mit szeretnék elérni. Talán most érett és erősödött meg a személyiségem annyira, hogy például azt is tudjam, milyen párt képzelek el magam mellé. Már kizárólag hosszú távú kapcsolatban gondolkodom, például nem járok már el úgy randizni, hogy majd meglátjuk, mi lesz belőle. Ha érzem, hogy nem stimmelnek a dolgok, nem húzom az időt

– idézi a Bors Linda szavait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek