Starity

Új lemezük készületeiről mesélt a Bullet For My Valentine frontembere

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben jelent meg a walesi együttes legutóbbi nagylemeze, de már gőzerőkkel dolgoznak a következő korongon.

hirdetés

Két éve jelent meg az együttes legutóbbi nagylemeze, ami a Venom elnevezést kapta, de köztudott, hogy a Matt Tuck vezette formáció azóta már megkezdte a következő nagylemez munkálatait, múlt novemberben pedig az új korong első kislemezével örvendeztették meg rajongóikat a Don't Need You című szám képében, mely dalhoz kisfilmet is forgattak Ville Juurikkala rendezésében.

A csapat frontembere egy áprilisi, a Twitteren megosztott poszt keretein belül számolt be arról, hogy hivatalosan is dolgoznak az új lemezen, ami vélhetően az év végén fog a boltok polcaira kerülni. Az énekest azonban júniusban mikrofonvégre kapta egy blog, melynek tartalma nemrégiben került nyilvánosságra. Ezen interjúban Matt az újdonság készületeiről mesél, melyből kiderült, hogy néhány dal már valóban készen áll. Elmondása szerint, a már fent is említett dal, amolyan csemegeként szolgál azt illetően, hogy milyen stílusjegyeket is visel majd magán a kiadvány.

A  Don't Need You című számmal arra szerettünk volna célozni, hogy mire számíthatnak majd a rajongók az új albumunk kapcsán. Egy csomó új dolgot készítettünk, ami... egyfajta... nem vettünk fel új irányzatot, viszont írtunk két-három olyan dalt, amelyek másfajta hagzást nyújtanak, de ettől függetlenül nagyon boldogok vagyunk, szóval majd meglátjuk, hogy hogyan fogadja a közönség

– mondta Tuck, majd hozzátette, hogy a dalszerzés ezúttal egy teljesen más irányzatból származik, tehát jóval eltér majd a BFMV eddigi alkotásaitól, de nem térnek el teljesen a gyökereiktől. Az énekes továbbá kitért arra is, hogy szándékukban áll hatalmas dalokat készíteni, melyek felülmúlják majd az évek során megismert szerzeményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek