Starity

Megrázó vallomás: Jaime King kis híján elveszítette gyermekeit

2017. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő mindennél jobban szeretett volna anyává válni, de csak nagy nehézségek árán vált valóra az álma.

hirdetés

Jaime King színésznőnek két gyermeke született férjétől, Kyle Newman rendezőtől, de saját bevallása szerint komoly gondokkal kellett megküzdenie, és sokáig abban sem volt biztos, hogy lehet-e gyermeke. Félelmeiről nemrég a Galore magazinnak mesélt, ezáltal is rámutatva, hogy mindegy, milyen státuszban dolgozik és milyen anyagi körülmények között él az ember, a betegségek nem válogatnak.

Átértékelődött bennem minden, amikor endimetriózist és policisztás ovárium szindrómát diagnosztizáltak nálam, amik nagyon fájdalmas, reprodukciós betegségek. Emellett számtalan vetélésem volt és majdnem elveszítettem a gyermekeimet

– elevenítette fel a fájdalmas múltat a szőke szépség.

Azt gondoltam, a méhem nem úgy működik, ahogy kellene. Összetörtem. Belénk, nőkbe azt plántálják, hogy akkor érünk valamit, ha képesek vagyunk életet teremteni, kihordani egy gyermeket. Ha termékenyek vagyunk, akkor istennők vagyunk. Valamilyen okoknál fogva azonban néhányunk szervei nem úgy funkcionálnak, ahogy kellene. Amikor közölték velem, hogy nem tudok kihordani egy gyermeket, az teljesen letaglózott. Sokkal mélyebben érintett, mint azt valaha el tudnám magyarázni. Szégyelltem magam, amiért nap mint nap szenvedtem. Volt, hogy egy medencére való vértócsában ébredtem fel, és majd elsüllyedtem szégyenemben. Aztán azt mondtam, Bassza meg, nem fogok többé szégyenkezni!.

Elszigeteltem magam. Folyton aggódtam, úgy éreztem, nem vagyok méltó mások szeretetére. Még csak nem is tudtam józanul gondolkozni. Az egész terhességet úgy éltem meg, hogy nem tudtam, életben marad-e a gyermekem. Képtelen voltam akkor feldolgozni a traumát, mert olyan erősen próbáltam életben tartani őt és önmagamat

– tette hozzá.

Jaime-nek mostanra két fia született: James Knight októberben lesz négyéves, Leo Thames pedig júliusban múlt kettő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek