Starity

Colton Haynes felháborítónak tartja azt, ahogy Hollywoodban a melegekkel bánnak

2017. augusztus 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színész nem rejtette véka alá a véleményét: a Twitteren osztotta meg, mi a nagy igazság Hollywoodban és ő hogyan érez ezzel kapcsolatban.

hirdetés

Colton Haynesnek a Teen Wolfban játszott szerepe hozta meg a hírnevet, később pedig A zöld íjász című sorozatban is feltűnt. Rajongói legközelebb az Amerikai Horror Story legújabb évadában láthatják majd, ugyanakkor nem titok, hogy a színészt korábbi menedzsmentje azzal ijesztgette, soha többé nem kap munkát, ha nyíltan felvállalja, hogy a férfiakhoz vonzódik. Colton mégis megtett, és szerencsére továbbra is akadnak, akik szívesen foglalkoztatják, a Twitteren azonban elárulta, még most sem a tehetség az első számú tényező valakinek a leszerződtetése során Hollywoodban, ugyanis sokat nyom a latban az illető magánélete és szexuális orientáltsága is.

Hollywood nagyon elcseszett hely. Túlságosan fókuszban van az ember magánélete, és nincs értéke a tehetségnek, amit le kell rakni az asztalra. Hálát adok Istennek Ryan Murphyért, Greg Berlantiért, & Jeff Davisért. Ők hisznek abban, hogy a meleg színészek többek a magánéletüknél. Nagyon elkeserítő az, hogy Hollywoodban nem értik meg, hogy egy szerep eljátszásának semmi köze nincs az ember magánéletéhez

– fakadt ki a színész a mikroblogon.

Colton egyébként egy éve vállalta fel másságát, és nem bánta meg, hogy rászánta magát erre a lépésre. Jelenleg boldog párkapcsolatban él Jeff Leathemmel, akivel már kölcsönösen megkérték egymás kezét és az esküvőt tervezgetik.

Rengetegen mondták nekem, hogy nem vállalhatom fel azt, aki vagyok és építhetek ki egyszerre egy karriert. Felkészítettek arra, hogy össze fognak boronálni lányokkal a sajtó kedvéért. Volt az a sztori Lauren Conraddal kapcsolatban, akit egyébként nagyon szeretek. Alapvetően a régi menedzserem azt mondta, készítsek Laurennel közös képet, ő pedig megpróbálja eladni úgy a sztorit, hogy együtt járunk. Így mennek a dolgok Hollywoodban. Számomra azonban többé már nem. Vannak ugyanis olyan csodálatos alkotók, akik tiszteletben tartják az ember magánéletét. Úgy vélem, ez kulcsfontosságú... Hét vagy nyolc éven át éltem úgy [hogy mások mondták meg, mit tegyek]. Az első menedzserem például tíz évvel ezelőtt azt mondta nekem, hogy soha nem fogok érvényesülni és dolgozni ebben a városban [Los Angelesben], ha az emberek megtudják rólam, milyen irányultságú vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek