Starity

Lily Collins lesz J.R.R. Tolkien szerelme az íróról készülő filmben

2017. augusztus 31. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő óriási tisztelője a világhírű író munkásságának, így nem is lehetne izgatottabb, amiért ő alakíthatja a szerelmét.

hirdetés

A Variety hozta le nemrég, hogy Lily Collins kapta Edith Bratt szerepét a J.R.R. Tolkienról szóló életrajzi ihletésű filmben, a férfi főszereplőt ezzel szemben Nicholas Hoult kelti majd életre. Senkit ne tévesszen azonban meg a film életrajzi jellege, az ugyanis igen izgalmasnak ígérkezik, és az első világháború idejéig nyúlik vissza. Képkockáin annak lehetünk majd szemtanúi, hogyan és kikkel kötött barátságot az író a háború alatt, miképp szeretett bele Edith-be, aki később a tündéket ihlette nagyszabású műveiben, A Gyűrűk Urában és A hobbitban, melyeknek megszületési körülményeit is a nézők elé tárják az alkotók.

Tolkien varázsának életre szóló rajongójaként alig várom, hogy kezdetét vegye ez az epikus kaland

– lelkendezett új munkája kapcsán Lily a Twitteren, ezzel is megerősítve, hogy a hír igaz: valóban ő bújhat Tolkien kedvesének bőrébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek