Starity

Kim Kardashian irigyli Kylie Jenner sikerét

2017. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes sztármami féltékeny arra, hogy húga még tőle is gyorsabban tör felfelé.

hirdetés

Kylie Jenner sikert sikerre halmoz kozmetikai termékcsaládjával, a Kylie Cosmeticsszel, mely olyan bevételt biztosít számára, hogy kitűzte céljául, hogy ő lesz családjában az első dollármilliárdos. Sikerét eddig csak Kloe Kardashian irigyelte, de immár Kim Kardashiannak is szúrja a szemét, milyen jó pénzt keres sminktermékeivel.

Kim titokban féltékeny Kylie sikerére, mert mindig azt hitte, ő lesz az első milliárdos Kardashian. A lányok között lévő rivalizálás valóban létezik. Amikor annak idején elindult a Keeping Up With The Kardashians, minden szem Kimre szegeződött, Kylie kevésbé volt szem előtt fiatal korából kifolyólag. Kim érzi a köztük lévő versenyt és zavarja a dolog. A hozzá legközelebb állóknak mindig azt hangoztatja, hogy a Kardashian márka sehol nem lenne nélküle. Még ha a bankban milliói is vannak és soha életében nem kellene dolgoznia egyetlen napot sem, újabb üzletterveken agyal, hogy még több bevételre tegyen szert és végül övé legyen a Kardashian-korona

– nyilatkozta egy forrás a Life & Style-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek