Starity

Magyarországra látogat a Kreator

2017. augusztus 31. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német thrash metal csapat már visszatérő vendég hazánkban, ám úgy látszik, nem is tudnak betelni kis országunkkal: újból jönnek.

hirdetés

A tegnapi nap folyamán a Barba Negra, a Hammer Concerts és a Hammerworld Magazin Facebook-oldalukon megosztottak egy posztot, melyben felhívták a figyelmet arra, hogy pontosan huszonnégy óra elteltével bejelentik egy legendás thrash metal banda fellépését, aminek keretein belül egy játékot is indítottak. A rockerek feladata mindössze annyi volt, hogy a három oldal valamelyikénél kommentben írják le, szerintük melyik csapat várható januárban a Barba Negra Music Pub színpadára. Azok közt, akik jól tippeltek, kisorsolnak egy belépőt a koncertre.

A rockerek többsége az amerikai Slayerre szavazott, amit mások azzal cáfoltak meg, hogy a népszerű csapat számára a Barba Negra fedett színpada túl kicsi. Elvétve azért akadtak olyan emberek is, akik az Anthrax, a Sodom, vagy épp a Testament mellett tették le voksukat és természetesen sokan tippeltek a Kreatorra is – közülük valaki jól jár, ugyanis a mai nap folyamán kiderült, hogy a népszerű német csapat látogatja meg hazánkat januárban.

A Kreator az új, 2017 elején megjelent Gods Of Violence című album turnéjának keretein belül látogat el január 26-án a Barba Negra Music Pubba két thrash banda, a lengyel Decapitated és a francia Dagoba társaságában. A nagyszabású eseményre szeptember negyedikén kezdik el értékesíteni a jegyeket.

Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek