Starity

Hoppá! Rasszista vicce miatt nem sétálhat a VS-shown Gigi Hadid

2017. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: Glamster

Viccet csinált az ázsiaiakból, és elfelejtett bocsánatot kérni: nem látják így szívesen.

hirdetés

Gigi és Bella Hadid is megerősítette, hogy részt vesznek az év egyik leglátványosabb bemutatóján, azonban örömük nem tartott sokáig.

Gigit annyian támadták a videó miatt, amit még Bella posztolt februárban, hogy bejelentése alatt le is kellett tiltania a kommentelés lehetőségét. A többi fotója alatt is elszabadult a pokol...

Egy pozitív komment nem található Instagram-fiókján napok óta / Fotó: Gigi Hadid (Instagram)

A videóban a modell felhúzta a szemét, majd nevetni kezdtek, hogy egy buddhára hasonlít. Bár sokak szerint ez egy ártatlan tréfa volt, addig az ázsiai emberek és médiumok szerint rasszista és durva volt:

Ha nem gondolta komolyan, akkor is felvállalhatta volna a tettét, de nem csinált semmit, pedig egyértelműen rengeteg embert megbántott (...) // Nekünk is vannak érzéseink! Még bocsánatot sem kért!

– írta két felhasználó.

A többiek már nem voltak ilyen finomak: elszabadultak a kígyó emojik, a ne gyere Kínába, mert megdubálunk, az r-betűs jelzők és egyéb sértések.

Így van: az idei show Sanghajban, Kínában lesz Gigi pechjére. Ez az első alkalom, hogy ott rendezik meg a divatbemutatót , azonban a többi angyallal ellentétben a Hadid lányt nem fogadják olyan szívesen...

Fotó: Instagram

via Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek