Starity

Csúnyán beégett Anastacia, a világhírű énekesnő a svéd Idolban

2017. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világsztár fején parókával, álnéven állt ki a zsűritagok elé, akik – állításuk szerint – még csak a hangjára sem ismertek rá.

hirdetés

Anastacia nemrég Svédországban tartózkodott legújabb stúdióalbumának munkálatai miatt, amikor Anders Bagge, zenei producer és dalszerző meggyőzte, hogy vegyen részt a svéd tehetségkutatóban.

Az énekesnő álnéven, parókát húzva jelent meg az ítészek előtt, akik – bármennyire is hihetetlen – nem ismerték fel őt. Első körben egy svéd dalt adott elő, majd engedélyt kapott arra, hogy angolul is énekeljen. Ekkor saját szerzeményét, az I’m Outta Love-ot választotta.

Ezt követően az egyik zsűritag közölte, hogy „úgy hangzik, mint Anastacia, ám már túl késő beindítani a zenei karrierjét”, míg egy másik kijelentette: „nem igazán tud énekelni”. Nem csoda, hogy a zsűri zavarba jött, miután a művésznő végül leleplezte magát és üdvözölte őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek