Starity

Végre! Bejelentette visszatérésének időpontját Kelly Clarkson

2017. szeptember 04. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Az American Idol felfedezettjének legutóbbi lemeze két évvel ezelőtt jelent meg, így nem csoda, ha rajongói tűkön ülve várják, mikor jelentkezeik valami újdonsággal.

hirdetés

Kelly Clarkson a közösségi oldalain jelentette be, hogy szeptember 7-én (csütörtökön) valami történik, és nevezetesen ebbe a valamibe bele is hallgathattunk egy mindössze 15 másodperces előzetesnek köszönhetően. Az énekesnő 2015-ben jelentette meg legutóbbi albumát, a Piece by Piece-t és annak címadó dala volt legutóbbi kislemeze.

Kelly természetesen nem tűnt el teljesen a köztudatból, hiszen a fent említett stúdióalbum megjelenése után végigcsinált egy 32 állomásból álló turnét, ezt követően azonban hazament, és egy számára fontosabb dolognak, az anyasságnak szentelte idejét. Most azonban visszatér, de nemcsak a slágerlistákra, hanem a televíziók képernyőjére is, ugyanis mentor lesz a 2018-as The Voice-ban Blake Shelton és Adam Levine oldalán.

Már alig várom, hogy megforduljak a székemmel, belenézzek a feltörekvő tehetségek arcába, és megadjam számukra mindazt a segítséget és támogatást, amire szükségük van ahhoz, hogy betörjenek az iparba

– nyilatkozta Kelly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek