Starity

Egy tragédia hozta közel egymáshoz Kylie Jennert és Caitlyn Jennert

2017. szeptember 04. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Volt hová fejlődnie az apa-lánya kapcsolatnak, de szerencsére még időben észbe kaptak.

hirdetés

Ahogy az egész világot megdöbbentette az, amikor Bruce Jenner bejelentette, hogy nőként kívánja folytatni az életét, úgy a döntés a sportoló családtagjai számára is a meglepetés erejével bírt. Caitlyn ugyan mindent megtett annak érdekében, hogy elfogadtassa magát, ám nem titok, hogy választása nyomán családja eltávolodott tőle, amit ő érthető módon nagyon sérelmezett. Kisebbik lányához, Kylie Jennerhez azonban most ismét közel került, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, egy tragédia kellett.

Kylie saját valóságshow-ja, a Life of Kylie keretein belül mesélt arról, hogy az döbbentette rá, mennyire véges az időnk a szeretteinkkel, amikor legjobb barátnője, Jordyn Woods elveszítette az édesapját januárban.

Nagyon nehéz volt számomra végignézni, min megy keresztül Jordyn, mert mi ketten olyan közel állunk egymáshoz, hogy amikor ő sírni kezd, akkor én is elpityeredek. Amikor Jordyn elveszítette az édesapját, az arra késztetett, hogy jobban értékeljem a sajátomat. Gondolatébresztő jellege volt a tragédiának, rávilágított, hogy semmi nem tart örökké, és igenis értékelnünk kell a szeretteinket, amíg még itt vannak velünk

– magyarázta Kylie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek