Starity

Férje elperelné az alkohol- és dorgproblémákkal küzdő Mel B-től a gyerekeket

2017. szeptember 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel B sorsa nem látszik rendeződni – exe még a gyerekeket is elvenné tőle, ráadásul jó okkal.

hirdetés

Melanie Brown és Stephen Belafonte kapcsolata egyre inkább elmérgesedik. Az énekesnő márciusban adta be a válókeresetet férje ellen, azóta pedig nem sok jó szavuk volt egymáshoz, egymásról. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a pár az együtt töltött tíz év alatt eltapsolta Mel, a Spice Girlnek köszönhetően szerzett vagyonát, az énekesnőnek ráadásul otthona sincs, így kénytelen a barátainál kilincselni, ha nem akar utcára kerülni.

Belafonte most ismét „belerúgott” Brownba, ugyanis a frissen benyújtott új periratokban nyilvánosságra hozta, hogy exe a gyerekek előtt is iszik és kábítószerezik. A párnak ugyan egy közös gyermeke van, de mivel a férfi egy évtizeden át Melanie oldalán volt, így nem csoda, ha hozzánőttek az énekesnő korábbi kapcsolataiból született gyermekei, akikre ugyanúgy gondot visel(ne), mint a sajátjára.

Kérem tisztelettel, én a magam részéről leginkább a gyerekek biztonsága miatt aggódok, aminek hátterében a felperes életvitele és fennálló kokain- és alkoholfüggősége áll. A helyzetet ráadásul súlyosbítja a tény, hogy a felperes elbocsátotta állásából a gyerekek dadáját, aki 2010 óta velük élt, én pedig nem szeretném, ha a felperes drogozna és inna a gyerekek jelenlétében, pláne úgy, hogy közben nincs senki körülöttük, aki gondot viselne rájuk. A felperes alkohol- és drpgproblémái a házasságunk során végig vita tárgyát képezték, melynek nemcsak én, hanem a dada, a gyerekek és terapeutánk, Dr. Charles Sophy is szemtanúi voltak

– olvasható az iratokban.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek