Starity

Nem hiába sokallt be Sharon: Ozzy hat nővel csalta házasságuk 35 éve alatt

2017. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sharon tavaly döntött úgy, hogy elég volt, nincs tovább. Férje újra és újra megcsalta őt.

hirdetés

Valószínűleg nem Sharon Osbourne az egyetlen nő, aki képtelen napirendre térni afölött, hogy a férje, Ozzy Osbourne fűvel-fával csalja. Az X-Factor mentora tavaly sokallt be végérvényesen, amikor tudomást szerzett arról, hogy férje összefeküdt a fodrászával, és már a válást pedzegette gondolatban, végül aztán mégis megbocsátotta a hűtlenséget. A pár idén harmincötödik évfordulóját ünnepelte, ráadásként pedig megújították egymásnak tett fogadalmukat.

Mindazonáltal a félrelépés tüskét hagyott Sharon szívében, aki a The Telegraph-nak adott interjújában vallott arról, hogy férje az évek során hat különböző nővel csalta őt meg.

Nemcsak egy nő volt, hanem hat. Valami kib*szott orosz tini, aztán volt valami brit masszőrnő... itt volt még a Los Angeles-i masszőrünk is és a szakácsunk. Ozzy női különböző országokból származtak. Alapvetően ha nő vagy, adsz neki egy masszázst vagy egy rakás kaját, Isten mentsen meg attól, ami történni fog!

– nyilatkozta Sharon, majd azt is elárulta, miképp szerzett tudomást a legutóbbi hűtlenkedésről:

A kanapén ültünk és tévéztünk, amikor hirtelen Ozzy küldött nekem egy mailt. Megkérdeztem, miért küldte, mire azt felelte, hogy ő ugyan nem küldött nekem semmit. Ekkor megragadtam a telefonját, hogy Nézd!, és persze ott volt az üzenet, amit valaki másnak szánt. (...) Mostanra még jobban elmélyült a kapcsolatunk, mert kivívta a tiszteletemet. Nagyon is! Keményen dolgozott azért, hogy jobb emberré váljon a családja kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek