Starity

Ariel Winter nem győz magyarázkodni, amiért úton-útfélen mutogatja magát

2017. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Arielnek gyakran meggyűlik a baja túl szűk vagy épp kicsi ruhadarabjaival, melyek miatt nem győz magyarázkodni a közösségi oldalakon.

hirdetés

Nagyon dühös vagyok amiatt, hogy azt a tényt állítják fókuszba, hogy én rövidnadrágokat viselek, és ezt úgy állítják be, hogy belepréselem magam, mintha nekem nem is illene ilyesmit viselnem. NYÁR VAN. Tegyétek túl magatokat rajta! Meleg van, nyilvánvaló, hogy minimális ruhában jelenek meg. Nem fogok garbót viselni, csak hogy eleget tegyek bárkinek is. Nem vagyok ribanc, csak mert sortot hordok és trikót. Normális lány vagyok. És nem préselem bele magam semmibe. A cuccaim passzolnak rám, és minden, amit csinálok, rendben lévő

nyilatkozta pár héttel ezelőtt Ariel Winter, miután több ízben kritizálták outfitjeiért. Most ismét sikerült beleválasztania, ugyanis egy olyan rövid nadrágot vett fel egy bevásárláshoz, hogy szó szerint kint volt belőle a feneke. A lesifotósok természetesen rögtön ott teremtek és megörökítették a látványt, amit a média is felkapott.

Ariel később a Twitteren magyarázkodott, mondván, hogy nem áll szándékában mutogatni a popsiját, egyszerűen fel sem tűnik neki, ha sortja többet mutat belőle a kelleténél.

Fotó: Twitter (screenshot)

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek