Starity

Ijesztő piros lufik lepték el a világot

2017. szeptember 06. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ijesztő piros lufik lepték el a világot: az ok egészen hátborzongató sokak szerint!

hirdetés

Aki fél a bohocóktól, az egészen biztosan nem várja az új Stephen King AZ elnevezésű filmjét. Azonban úgy néz ki, senkinek sincs menekvés: ha meg akarod nézni, ha nem, az alkotás átjött a mi dimenziónkba.

Közelebb van, mint gondolnád!

– írták az utcára, a csatornafedőre kötött piros lufi elé.

A világ több pontját is ellepték a csatornás lufik: néhány járókelő találkozott már vele Olaszországban, Angliában, Ausztráliában és Amerikában is.

Természetesen nem mindenki értékelte a humort: a pennsylvaniai rendőrség például Facebook-posztban hívta fel a figyelmet gondolataira:

Egy bizonyos film érkezik a mozikba két nap múlva, és egy helyi csapat felvállalta, hogy reklámozza a bemutatót.... Piros pont a kreativitásért, ennek ellenére szeretnénk, ha a vicceskedők tudnák, hogy rettegve szedtük le a lufikat a fedőről, így tisztelettel kérjük őket, hogy ne csináljanak ilyet többet. Ha nem érted, miről beszélünk, javaslom, nézd meg az AZ előzetesét (...)

Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországon is vajon megjelenik-e a lufi-kultusz marketingkampány. Annyi egészen biztos, hogy AZ csütörtökön érkezik a mozikba, a fiatalok pedig már hónapok óta várják a hátborzongató alkotást.

Ti megnézitek majd?

via DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek