Starity

Kukkants bele a VUUR pénteken érkező kisfilmjébe!

2017. szeptember 08. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben dobja piacra debütáló albumát a holland zenekar, melynek dalaiba korábban már belehallgathattunk.

hirdetés

A jövő hónapban kerül majd a lemezboltok polcaira a holland VUUR bemutatkozó korongja, ami az In This Moment We Are Free – Cities elnevezést kapta. Az október 20-án érkező lemezről már bemutattak egy dalt a Days Go By – London című szám képében, mely az 1666-os londoni tűzvészről íródott. Anneke egy interjú keretein belül elárulta, hogy a lemezen helyet kapó dalok mindegyike egy-egy város előtt tiszteleg majd, és ezáltal egy-egy történelmi eseményt mesélnek majd el.

Néhány hónapja jelentették be, hogy a SchramStudio'S falain belül már készül első kisfilmjük is, ám azt ezidáig nem tudatták, hogy melyik szerzeményük is kerül megfilmesítésre. A múlt hónapban újabb meglepetéssel jelentkeztek, ugyanis bemutatták a kiadvány borítóját és dallistáját is egyaránt, ami mindösszesen tizenegy tételt foglal magába, továbbá egy előzetest is közzétettek, mely által az összes dalba belehalgathattunk.

Az elmúlt órákban azonban végre megtörték a csendet, és egy néhány másodperces videó keretin belül bepillantást nyerhettünk a My Champion – Berlin című számukhoz készült klipbe, ami pénteken kerül majd publikálásra. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek