Starity

Domokos Fanni búcsúzott a versenytől

2010. október 24. 00:12   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb adás, újabb produkciók és újabb párbaj, amit a Summer Sisters vívott Domokos Fannival, a mentorok pedig a Nyári lányoknak szavaztak bizalmat. Domokos Fanni búcsúzik az X-Faktortól.

hirdetés
Domokos Fanni búcsúzott a versenytől

Szombat este ismét élőben jelentkezett az X-Faktor, immár másodjára. Ez azt is jelentette, hogy Mimi és Gergő után még valakinek távoznia kellett a tehetségkutató műsorból: a kieső pedig nem más, mint Domokos Fanni lett, aki a kevés szavazat miatt párbajozni kényszerült a Summer Sisters duóval, de sajnos alulmaradt. 

Míg Fannira csupán mentora, Geszti Péter számított a jövő héten is, hárman, azaz Keresztes Ildikó, Nagy Feró és Ifj. Malek Miklós is a Nyári lányoknak szavazott bizalmat a műsor további részére, így Nyári Aliz és Nyári Edit megmenekülhettek, és jövő héten újra színpadra állhatnak.

Szabó Mariann, akinél az előző héten rezgett a léc, most bizalmat kapott a nézőktől, és tovább folytathatja a versenyt, ugyanis – nagy megkönyebbülésére – nevét (bár a neveket nem a szavazatok sorrendjében mondták) elsőnek mondták ki a továbbjutók között.

Az X-Faktor jövő szombaton ismét 19.30-kor kerül a képernyőre, immár tíz versenyzővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek