Starity

#TinderHorror: Kimaxolta ez a tornász lány! Senkinek nem lesz ennél kínosabb első randija: saját ürüléke felett lógott

2017. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez a tornász lány valószínűleg kimaxolta a világ legkínosabb első randiját: dugulást okozott, megpróbálta kidobni a saját ürülékét, majd beszorult a két ablak közé.

hirdetés
#TinderHorror: Kimaxolta ez a tornász lány! Senkinek nem lesz ennél kínosabb első randija: saját ürüléke felett lógott
Fotó: A kép csak illusztráció

Mielőtt elolvasnád, dőlj hátra, annyira hihetetlen és (nekünk) vicces ez a következő első randi. A BBC és a DailyMail számolt be ennek a bristoli párnak a történetéről, amivel könnyedén kimaxoltak A világ legkínosabb első randija címet. Hogy fokozzuk az élvezeteket, Tinderen ismerkedtek meg.

A hölgyről annyit tudunk, hogy tornász, míg a fiú Liam Smith névre hallgat. Első találkozásuk helyszínéül a Nando's étteremet választották, ahol söröztek és ebédeltek, majd, hogy megkoronázzák az estét, átmentek Liam lakására egy üveg borral.

Azonban rájött a lányra a szapora (teljesen normális eset), így elment a mosdóba, hogy könnyítsen magát. Itt megtörtént A horror: nem tudta lehúzni, és ezzel eldugította a srác WC-jét. Rémületében kipecázta az ürülékét, és kidobta az ablakon, hogy a kertbe landoljon.

Ám balszerencséjére beesett a két üveg közé. Ekkor már kénytelen volt bevallani tettét: teljesen megsemmisülve kérte Liam segítségét, aki betörte az ablakot egy kalapáccsal, hogy ki tudják halászni. Erre, hogy tovább rontson helyzetén, felajánlotta, hogy majd ő bemászik érte – beszorult.

Szerencsétlen lány beszorult a kakija felett – el tudtok ennél égőbbet képzelni?

Végül a tűzoltók mentették ki, miközben egy jó 20 percet lógott a saját ürüléke felett.

Ez az egész úgy derült ki, hogy Liam később a GoFundMe szervezeten pénzt gyűjtött (pontosan 200 fontot, hogy ki tudja javítani az ablakát). A lelkes angolok 1200 font vigaszdíjat szedtek nekik össze, amelyet elfeleztek és felajánlottak jótékony célokra.

Tűzoltók mentették ki

Smith elmondta, hogy azóta már volt egy zökkenőmentes második randijuk és bizakodó a jövővel kapcsolatban.

A nehezén már túl vagyunk.

via DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek