Starity

Khloe Kardashian szerint családja túlságosan bevonja a nyilvánosságot a magánéletükbe

2017. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár egy évtizede követhetjük figyelemmel a Kardashian-Jenner család életét, ám van valaki, akinek ez nincs ínyére: Khloe.

hirdetés

Khloe Kardashian 23 éves volt, amikor először beengedték otthonukba a kamerákat, azóta pedig túlvan egy zátonyra futott házasságon és saját kollekcióját is elindította. Siker, népszerűség és pénz azonban ide vagy oda, Khloe szerint sok minden nem tartozik a nyilvánosságra, csak rájuk és úgy érzi, nem kellene ennyire kiteregetniük a családi szennyest.

Anyukám házában mindig nagy családi vacsorákat tartottunk, és az egyik ilyenre Ryan Seacrest is hivatalos volt. Azt mondta nekünk, Srácok, őrültek vagytok! A tévében lenne a helyetek!. Anyukám és Kim nagyon szerettek volna egy műsort, Kourtney és én azonban ellene voltunk. Úgy voltunk vele, hogy olyannak szeretjük a mi kis életünket, amilyen

– elevenítette fel a Keeping Up With The Kardashians elindulásának előzményeit a szőkeség. Mint utólag tudjuk, a műsort nyélbe ütötték, sokáig azonban nagyon izgultak miatta a lányok.

Időnként belefutok egy-egy régi epizódba, és feltűnik, hogy mind milyen magas, bébihangon beszéltünk. Őrületes, ha most hallod! Azt hiszem az áll a hátterében, hogy izgultunk.

Nem minden epizód szaftos számunkra, van, ami csak a közönségnek az. Az olyan dolgok, mint Kim kirablása vagy Caitlyn átváltozása. Ezek azok a dolgok, amikkel kapcsolatban mind azt kívánjuk, bár ne vettük volna filmre őket. Ez nem úgy megy, hogy Ó, csináljuk ezt a kilencedik évadban!. Ez az életünk, ezek a dolgok pedig valóban megtörténnek

– magyarázta Khloe, és elárulta, hogy a harmadik évadban került sor élete legmegalázóbb élményére, amikor a kamerák előtt csípték el a rendőrök, miközben ittasan vezetett.

Az egyike volt azoknak a pillanatoknak, amikor az ember azt kívánja, bár ne kísérnék kamerák mindenhová. Mindennél cikisebb volt. Úgy értem, megsérülhetett vagy meghalhatott volna valaki miattam. Történt, ami történt, én túltettem magam rajta, és soha többé nem fog előfordulni ilyesmi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek