Starity

Így fogadta Dylan O'Brien, amikor annak idején megtudta, hogy ő alakítja Stilest a Teen Wolfban

2017. szeptember 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat évad után szeptember 24-én ér véget a 2011 óta futó Teen Wolf című sorozat.

hirdetés

A szériában Stilest életre keltő Dylan O'Brien a People magazinnak adott interjújában elevenítette fel annak a napnak az emlékét, amikor megtudta, hogy meghallgatása sikeres volt – szerepet kapott az MTV sikervárományos produkciójában.

Még most is emlékszem, amikor 18 éves voltam, egészen más volt az életem, mint most. Otthon voltam, amikor telefonáltak, hogy megkaptam Stiles szerepét. Annyira bezsongtam, hogy csak ugráltunk a lakótársaimmal örömünkben. Őrületes belegondolni, hogy mindennek már nyolc éve

– nyilatkozta a most 26 éves színész, aki saját bevallása szerint meg fogja könnyezni, amikor képernyőre kerül a széria utolsó része.

Azt kívánom, bár nagyobb részt vállalhattam volna az utolsó epizódokból, de így is boldog vagyok, hogy egyáltalán alkalmam nyílt szerepelni bennük. Örülök, hogy a többiekkel egyszerre végezhettem. Ez egy nagy fejezet lezárása. Nagyon érzelmes... Lassan, de folyamatosan letaglóz a tudat, ahogy telik az idő. Még ha tudatában is vagyok és várom is a végét, nyilván sokat jelent nekem a lezárás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek