Starity

Rihanna rajongói teljesen megőrültek

2017. szeptember 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna, miután meghódította a zenei business-t, áttért a divat világába, majd legutóbb magáévá tette a szépségipart is.

hirdetés

Nehéz Rihanna rajongójának lenni. Jobbnál-jobb lemezek kiadása után turnéra indul általában, ahová stílusosan, a saját tervezésű Puma kollekciójában érkezhetnek a rajongói. Az énekesnő olyan nagylelkű, hogy télen is gondol az emberekre: legutóbb kiadta egyedi zoknijait is.

Ha már felöltöztünk A-tól Z-ig Fentybe, és az utcán koldulunk az árak után, Riri úgy gondolta, az arcunkra is szentel némi figyelmet: bejelentette a Fenty Beauty érkezését, ami kétségkívül az idei év egyik legnagyobb durranása.

Pénztárcám vs Fenty Beauty

Nem csoda, ha a rajongók így könnyedén összeszavarodnak, hogy hová menjenek, ha Ririől van szó, hiszen azt a benyomást kelti, hogy bármerre nézünk, ő ott van.

Utálok eladóként dolgozni. Egy hölgy veszekedni kezdett, mert nem áruljuk a Fenty Beautyt. Kezdjük azzal, hogy PUMA üzletben vagy

– írta Billy Twitteren.

A tweetre maga Rihanna is felkapta a fejét: „A hét bejegyzése”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek