Starity

35 évesen elhunyt a Csavargó kutya gyereksztárja

2017. szeptember 10. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1996-os családi filmben Marty Prestont életre keltő színészre La Crescenta-i otthonában találtak rá.

hirdetés

Blake Heron holttestére szeptember 8-án (pénteken) talált rá a barátnője, mindössze néhány nappal azután, hogy elhagyhatta azt a rehabilitációs klinikát, ahol heroinfüggősége miatt kezelték. A színész köztudottan nem vetette meg a tudatmódosító szereket – 12 éves kora óta függő volt –, halálakor azonban a kiérkező rendőrség nem talált illegális szereket otthonában és alkoholt sem fogyasztott. Blake az elmúlt napokban náthával küzdött, ami miatt receptre kapható gyógyszereket vett be. Halálának okát jelenleg is vizsgálják.

A színész egyébként az 1990-es évek közepétől napjainkig aktívan dolgozott, ám az igazi áttörés végül nem jött el számára – csak kisebb szerepekben volt alkalma bizonyítani. Rajongói a Csavargó kutya című alkotáson túl láthatták még a Szárnyaló szívekben és a Katonák voltunkban, emellett olyan sorozatokban játszott még, mint az Angyal kontra démon, az Ügyvédek, A törvény embere vagy a Gyilkos elmék.

Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek