Starity

Nyolc brutális gyilkosság, amiktől garantáltan kifutnál a világból – I. rész

2017. szeptember 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolc hátborzongató gyilkosság történetét hoztuk el most neked: melyik borít ki a legjobban?

hirdetés

Figyelem! A cikk és a téma felkavaró lehet néhány ember számára, így mindenki saját felelősségére olvasson tovább!

1. Tamara Samsonova, a gyilkos nagyi

Puszi, nagyi! Samsonova flörtöl cellájából a riporterekkel

Samsonova egy 68 éves orosz nő, aki legalább 11 embert ölt meg, és egy naplóban mindegyiket részletezte. Egyik barátnőjével, Valentina Ulanovával is végzett: bedrogozta a salátáját, majd kézifűrész segítségével feldarabolta, miközben szerencsétlen még életben volt.

2. Issei Sagawa

„Halálosan” szerelmes volt?

A japán férfi beleszeretett egy nőbe, Renée Harteveltbe, és míg Franciaországban volt, elhívta magához. Itt a háta mögé lopózott és fejbe lőtte. Hogy finomítsuk még a történetét: a nő húsából evett három napig. Úgy bukott le, hogy a rendőröknek gyanús lett a bőrönd, amivel egy parkban haladt át. Ebben voltak Renée darabjai. (fotó – 18+!!!)

3. Lisa Montgomery

Neki nem lehetett gyereke

Lisa nem egyszer hazudott arról, hogy terhes, és elvetélt. Olyan megszállott volt a várandósság gondolatával, hogy 2004-ben összebarátkozott Bobbie Jo Stinnettel, aki első gyermekét várta. A lakásában fojtogatta egy kötéllel, felvágta a hasát, kivette a gyerekét, majd, mikor Lisa magához tért, brutálisan meggyilkolta.

4. H.H. Holmes

1893 körül H. H. Holmes maga csábította el az áldozatait a rettegés házának elnevezett ingatlanjába. Itt meggyilkolta őket, testüket pedig a falakba építette.

5. David Parker Ray

Egy esetet sem tudtak rábizonyítani

Szexuálisan kínozta áldozatait láncokkal és fűrészekkel, ám bizonyítékot sosem találtak ellene. Annak ellenére sem, hogy állítólag 60 pórul járt nő élete szárad a lelkén.

6. Horrorjárat

 Tim McLean, kanadai fiatalember a buszon vesztette életét egy kannibál őrült miatt

A Greyhound távolsági buszon Vince Li lefejezte a 22 éves Tim McLeant 2008-ban, majd a halálra rémült utasok előtt elkezdte őt nyersen, még melegében elfogyasztani. Jelenleg szabadon védekezhet, hiszen ebben az ügyben nem találták bűnösnek elmebajra hivatkozva.

7. Baltás-gyilkos

1912. június 10-én hat fő a Moore családból, és kettő a vendégeik közül rettenetes halált halt egy balta által. Az ügyet a mai napig nem tudták megoldani.

8. Paul Bernardo és Karla Homolka

Élő Joker & Harley Quinn: legalább olyan őrültek, mint a páros

A gazdag, csinos páros nemcsak együtt társasozott, hanem együtt is gyilkolt. Megerőszakoltak három nőt, majd kegyetlenül kioltották életüket, beleértve Homolka kishúgát is, akit karácsonyi ajándékként adott nem éppen épelméjű pasijának... Mi a ...?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek