Starity

Selena Gomez: „Úgy érzem, mindenkit ismerek, de nincsenek barátaim”

2017. szeptember 12. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csajok Monte Carlóban sztárja a körülötte lévő emberek ellenére is magányosnak érzi magát.

hirdetés

Rá kell jönnöd, kik azok az emberek, akik a te köreidhez tartoznak. Én úgy érzem, mindenkit ismerek, de nincsenek barátaim. Van három nagyon jó barátom, akiknek mindent elmondhatok, de ismerek mindenki mást is, és bárhová megyek, mindig megkérdezem az ismerősöktől, hogy megy soruk. Jó dolog tartani a kapcsolatot az emberekkel, de nagyon fontos, hogy legyenek határok. Kell, hogy legyenek olyanok az életedben, akik tisztelnek téged, a legjobbat akarják neked és persze te magad is így állsz hozzájuk. Nyálasan hangzik, de attól még nehéz [ennek kivitelezése]

– nyilatkozta Selena Gomez, és azt is elárulta, édesanyja, Mandy hogyan segítette / segíti őt.

Anyukám mindig azt mondta, érezzem jól magam, és ha valami nem volt szórakoztató számomra, nem tanultam belőle semmit vagy nem fejlődtem általa, ki akart emelni abból a környezetből. Azt mondta, Ez az ipar azt fogja elhitetni veled, hogy tökéletes vagy és hatalmas, én viszont meg fogom mondani neked, hogy se jobb, se nagyobb nem vagy másnál. Az vagy, aki vagy és vedd tudomásul, milyen mázlid van!. Ez olyasvalami, ami állandóan ott visszhangzik a fejemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek