Starity

Novemberben dobja piacra új albumát a Butcher Babies

2017. szeptember 13. 09:09   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két évvel ezelőtt jelentkezett utoljára nagylemezzel az amerikai formáció. A rajongók legnagyobb örömére azonban két hónap múlva érkezik az új korong, amely Heidi és Carla szerint igazán ütősnek ígérkezik.

hirdetés

Az ötfős Los Angeles-i formációból leginkább a két énekesnő, Heidi Shepherd és Carla Harvey arca tűnhet ismerősnek, akik most minden eddiginél dinamikusabban terveznek újra a köztudatba visszatérni. Új albumuk november 10-ével, a Century Media gondozásában kerül a boltok polcaira, a korongot Lilith címre keresztelte a csapat

A lemez egyébként a harmadik stúdióalbuma lesz a bandának, a kiadvány tracklistjét és borítóját is nyilvánosságra hozták a banda tagjai. A két lány elárulta: a 2015-ös Take It Like A Man című lemez vonalát viszi tovább az újdonság, amelyen jóval több hangszer és érdekesebb zenei megoldások hallhatók majd, mint az eddigi munkáikon. Az albumon 11 számot rögzítettek, amelyek mindegyike különlegesebb lesz, mint az eddigi szerzeményeik.

Íme, a dallista:

1. Burn The Straw Man
2. Lilith
3. Headspin
4. Korova
5. #iwokeuplikethis
6. The Huntsman
7. Controller
8. Oceana
9. Look What We’ve Done
10. POMONA (Shit Happens)
11. Underground And Overrated

A kiadvány borítója így fest majd

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek