Starity

PLL-beli kollégái a helyszínen szurkolnak majd Sasha Pieterse-nek a DWTS idején

2017. szeptember 13. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárjai nagyon közel állnak egymáshoz és mindenben támogatják a másikat.

hirdetés

Néhány napja derült fény arra, hogy Sasha Pieterse is megméretteti magát a Dancing With The Stars című műsorban, ami az itthon futott Szombat esti láz amerikai megfelelője. A PLL-rajongók örömmel fogadták, hogy kedvencük is indul a versenyen, de nemcsak ők fognak Sashának szurkolni, hanem híres kolléganői és barátai is. A színésznő elárulta, milyen tanácsokat kapott Janel Parrish-től és Brant Daughertytől, akik a korábbi évadokban már táncoltak a műsorban.

Őszintén szólva mindenki azt mondta, hogy ez egy jó tapasztalat volt számukra. Alapvetően azt tanácsolták nekem, hogy élvezzem a pillanatot, minden egyes próbát és táncot, és én úgy tervezem, eleget is teszek ezeknek a tanácsoknak

– nyilatkozta Sasha, majd így folytatta:

Remélem, eljönnek majd a barátnőim. Nagyon zsúfolt most az időbeosztásuk, de úgy tudom, többen is tervezik, hogy megnéznek engem, szóval mókás lesz. Mint egy kis PLL-reunion!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek