Starity

Maryse Mizanin első gyermekével várandós

2017. szeptember 13. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWE álompárja két évvel ezelőtt házasodott össze és most első gyermeküket várják. Mike Mizanin földöntúli boldogságmámorban úszik.

hirdetés

Maryse és Mike Mizanin 2014 februárjában mondta ki a boldogító igent. Közben sok víz lefolyt náluk a Dunán. Maryse visszatért a WWE szorítóiba 2011-es kilépése után, és Mike is nagy babérokra tört a szervezetnél. Egyikük Instagram-fiókja sem volt tétlen, de teganp olyan bejegyzést osztott meg Mr. Mizanin, amitől mindenkinek könnybe lábadt a szeme.

Vannak pillanatok az életben, amiket sosem fogunk elfelejteni. A feleségem egy terhességi tesztet lóbált meg előttem, Gratulálok apuka! – mondta és azt hiszem ez lesz az első helyen. Rengeteg érzelem van most bennem... boldogság, izgalom, idegesség, félelem. De az az egy dolog biztos, hogy az elkövetkezendő életemben mindent megadok a gyönyörű feleségemnek és a születendő gyermekemnek, a legjobb édesapa leszek! Fogalmam sincs még hogyan csinálom, de tanulni fogok, figyelni és meg fogom találni a módját, hogy azzá váljak! Maryse, a diva search óta hosszút utat tettünk meg, de nagyon örülök életünk új fejezetének! Szeretlek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek