Starity

Megfeneklett Katy Perry karrierje? Fillérekért lehet hozzájutni a koncertjére szóló jegyekhez

2017. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valami nagy probléma lehet a Witness turné körül vagy csak kevesen érdeklődnek a fellépések iránt, de az tény, hogy feltűnően olcsón lehet hozzájutni a koncertjegyekhez.

hirdetés

Katy Perry júniusban dobta piacra ötödik, Witness címre keresztelt albumát, melynek népszerűsítő turnéja szeptember 19-én veszi kezdetét. Ilyenkorra máskor már óriási izgalom és lelkesedés szokta övezni a küszöbön álló eseményt, ám most valami mégsem úgy alakult, ahogy azt remélték, ugyanis egyes jegyértékesítő oldalak potom kilenc dollárért, azaz körülbelül 2300 forintért kínálnak jegyeket a fellépésekre, ami igen csekélynek minősül annak tekintetében, milyen neves előadó is Perry.

Az énekesnő VMA-s fellépése is csőd volt – a szervezők szerint kritikán alul teljesített, és a rosszmájúak máris attól félnek, hogy hasonló bukás lesz az American Idolban való zsűrizése is.

25 millió dollárt fizettek neki a VMA-s fellépésért, ami egy ócska szar volt. Soha, senki nem hallgatta meg az America Idolos melóhoz sem, most meg ki vannak akadva, amiért olyasvalakit béreltek fel, aki borzalmas az élő adásokban

– nyilatkozta a Radar Online-nak egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek