Starity

Taylor Swift retteg attól, hogy kapcsolata rámegy új albumának népszerűsítésére

2017. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor és Joe kapcsolata pár hónapja tart még csupán, és az énekesnő fél, miképp viseli azt a hírverést párja, ami új albumát, a Reputationt övezi majd.

hirdetés

Taylor Swift és Joe Alwyn kapcsolatát májusban neszelte meg a média, és a pár azóta is igyekszik a zárt ajtók mögött élni a magánéletét. Erre jó okuk van, hiszen az énekesnő korábbi kapcsolataiban – és főleg azok végetértében – is nagy szerepet játszott a média. A TigerBeat úgy tudja, Taylor egyenesen retteg attól, mi lesz, amikor a Reputation miatt vissza kell térnie a rivaldafénybe, és hogyan viseli az ezzel járó médiaérdeklődést Joe.

Taylornak fogalma sincs, hogyan fog Joe megbirkózni a nyilvános megjelenésekkel, a turnéval, a rajongókkal. Nem lepné meg, ha új irányt venne a kapcsolatuk az elkövetkező három hónapban. A barátai szerint azért fél ennyire, mert már több kapcsolata is a hírnév miatt futott zátonyra

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek