Starity

Valóságos Instagram-sztár lett szemöldökének köszönhetően a fiatal lány

2017. szeptember 13. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Londonban elő fiatal lány nem szedi dús szemöldökét, csak folyamatosan feketére festi – elmondása szerint jobban néz ki így. Az emberektől hideget-meleget is kap.

hirdetés

Sophia Hadjipanteli valósággal felkavarta az állóvizet! A csinos arcú egyetemista dús szemöldökkel rendelkezik, szemöldökcsipesz közelében nem jár, valamint folyamatosan feketére festi szőrzetét, hogy jobban kihangsúlyozza azt, s ezzel erős kontraszt alakul ki természetes szőke fürtjeivel. Sophiára Instagram-oldalán figyeltek fel, szemöldöke miatt, s valóságos Insta-sztár lett belőle.

Az internetes platformon már majdnem hatvanezer követővel rendelkeik, akik valósággal imádják őt, amiért a társadalmi normákon túltéve máshogy néz ki, ám sok negatív komment is érkezik képei alá. Egy valami biztos, karakteres szemöldökét lehet utálni, vagy szeretni, de nem lehet rá közömbösen reagálni. Sophia elmondása szerint senki sem akar meggyőzni szemöldöke szépségéről, hanem egyszerűen így jobban tetszik önmagának.

Személy szerint úgy gondolom, az arcom jobban néz ki így. Vannak, akik nem értenek ezzel egyet, és ez teljesen rendben van.

A Ciprusról származó Instagram-modell sok ember kérésére Frida Kahlo ihlette fotósorzatot is bemutatott. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek