Starity

Cole Sprouse-t boldoggá teszi, hogy a Riverdale-rajongók azt szeretnék, ő és Lili Reinhart együtt legyenek

2017. szeptember 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete kiderült, hogy Cole és Lili sorozatbeli karaktereihez hasonlóan egymásra találtak a magánéletben is, a rajongóknak pedig majd' megszakad a szíve annak tudatában, hogy Jughead és Betty szerelme nem marad töretlen a széria folytatásában.

hirdetés
Cole Sprouse-t boldoggá teszi, hogy a Riverdale-rajongók azt szeretnék, ő és Lili Reinhart együtt legyenek
Fotó: The CW

A Riverdale kreátora nemrég megerősítette, hogy Jughead és Betty kapcsolatában változás áll be a második évadban, amit a fanatikusok nem fogadtak túl jól, hiszen azt szeretnék, ha kedvenceiknek végre kijutna a boldogságból egy kicsit több is. Szerencsére a fent említett karaktereket alakító Cole Sprouse és Lili Reinhart között minden a legnagyobb rendben, előbbi pedig nagyon boldog attól a ténytől, hogy a nézők ennyire egymáshoz illőnek érzik Jugheadet és Bettyt. Hogy miért? Elárulta!

Mióta elkezdődött a műsor, az emberek azt akarják, hogy Lili és én együtt legyünk. Hogy Lili és Camila [Mendes] együtt legyenek. Hogy KJ [Apa] és én együtt legyünk. Arra vágynak, hogy a show összes sztárja, mindenki mindenkivel együtt legyen egy nagy egységben és hogy ez valós legyen. Őszintén szólva jólesik hallanom, hogy az emberek így beszélnek rólam és Liliről, mert ez azt jelenti, hogy olyan erős kémia van köztünk, ami arra készteti az embereket, hogy azt akarják, ez valós legyen

– nyilatkozta az EW-nek Cole.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek