Starity

Exkluzív csomagot kínál magyar rajongóinak a Queen + Adam Lambert formáció

2017. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy örömére hamarosan Magyarországra érkezik a Queen + Adam Lambert formáció.

hirdetés
Exkluzív csomagot kínál magyar rajongóinak a Queen + Adam Lambert formáció
Fotó: Daily Express

Még áprilisban elsők között jelenthettük be: a Queen + Adam Lambert formáció hamarosan Magyarországon lép fel a Papp László Arénában. A banda egy látványos, egyszer-az-életben show-val készül tehát 2017. november 4-én. A jegyvásárlásról az alábbi linken tájékozódhatsz.

Azonban az a rajongó, aki kicsit mélyebben a pénztárcájába tud nyúlni egy életre szóló élménnyel lehet gazdagabb. Ugyanis a banda kiadott 10 db Stage Ticketet, ami így a magyar vásárlók számára is elérhetővé vált.

A különleges  belépő birtokában a színpad szélén ülve, tehát a zenekar közvetlen közeléből, alig néhány méterről élvezheti a show-t. Ezt megelőzően a VIP parkolóban hagyva kocsiját körbevezetik a kulisszák között, s még VIP-ajándékban is részesül, melyet maguk a zenészek választottak ki. A jegy ára 150 ezer forint. Tehát ennyiért a Királynő mellett ülve bárki királynak érezheti magát…

  • Színpad széli jegy
  • VIP parkoló
  • VIP-ajándék
  • Backstage-turné

Erről a lehetőségről pedig az alábbi linken tájékozódhatsz bővebben.

Ti már várjátok a show-t?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek