Starity

Ismerd meg jobban a Selena Gomez életét megmentő Francia Raísát

2017. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barna hajú szépség nagylelkű felajánlásával megmentette a Fetish énekesnőjének életét.

hirdetés

Selena Gomez az Instagramon keresztül hozta nyilvánosságra, hogy a nyár folyamán vesetranszplantációra volt szüksége betegségéből, a lupuszból kifolyólag. Szerencsére barátnője, Francia Raísa alkalmas donornak bizonyult és gondolkodás nélkül felajánlotta neki az egyik veséjét – ezzel megmentve az énekesnő életét.

Talán Francia neve nem cseng ismerősen, pedig évek óta a filmiparban mozgolódik, noha közel sem szerzett akkora hírnevet és nem is tett szert olyan sikerekre, mint Selena – legalábbis mostanáig. Annak érdekében, hogy jobban megismerjétek ezt a csupa szív, szeretetteljes és nagylelkű lány, elhoztunk róla néhány érdekességet.

2008-ban találkozott először Selenával

Francia 2013-ban, a Latinának adott interjújában mesélt arról, hogy 2008-ban ismerkedett meg Selenával a Disney és az ABC Family (jelenleg Freeform) egyik rendezvényén, melynek keretein belül egy gyermekkórházba látogattak.

Selenát és engem ugyanabba a csoportba osztottak be és rögtön megvolt köztünk az összhang

– elevenítette fel Francia, aki azóta is Selena egyik legjobb barátnőjének mondhatja magát. Egymás iránti szeretetük már-már testvéri jellegűbe csapott át.

Karrierjének eddigi legfontosabb állomása Az amerikai tini titkos élete című sorozat

Francia Shailene Woodley oldalán játszott a Freeform 2008 és 2013 között futott családi vígjátéksorozatában, de barátságot kötött Hayden Panettiere-rel, és Beyoncé húgával, Solange Knowlesszal is, akikkel a Hajrá csajok 3. forgatása alatt ismerkedett meg.

Három évig randizott a So You Think You Can Dance koreográfusával

Shane Sparks 2006 és 2009 között volt a párja, ám sajnos kiderült, mégsem illenek annyira össze, így szakítottak. Franciát később a 90210 sztárjával, Matt Lanterrel hozták hírbe, de a színésznő tagadta, hogy együtt lennének.

Hamarosan visszatér a képernyőre

Bár folyamatosan dolgozik, Franciának nem volt nagyobb sikere azóta, hogy 2013-ban lekerült a képernyőről Az amerikai tini titkos élete, ám hamarosan ismét a Freeform alkalmazásába áll, ugyanis szerepet kapott a Black-ish spinoffjában, a Grown-ish-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek