Starity

Bájos tinédzserré érett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya

2017. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár lánya áprilisban ünnepelte 14. születésnapját, a napokban pedig édesanyjával együtt jelent meg egy rendezvényen hosszú idő után.

hirdetés

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas viszonylag visszafogott, csendes életet élnek és gyerekeik is kerülik a médiát, a botrányokat. Catherine a minap tiszteletét tette a New York-i divathét alatt Michael Kors divatbemutatóján, mely eseményre lányát, a 14 éves Carys Zeta Douglast is magával vitte. A lányt hosszú idő után ekkor kapták lencsevégre először, a róla készült fotókon pedig kitetszik, mennyire hasonlít édesanyjára és milyen szép nővé érik az idő múlásával.

Anya és lánya egyébként igen sikkesen jelent meg a rendezvényen: míg Catherine egy fekete, mélyen dekoltált, lábszárközépig érő ruhát viselt, addig lánya egy vállait szabadon hagyó fekete felsőt, amihez mintás szoknyát párosított. Hosszú hajukat mindketten kibontva viselték, smink tekintetében pedig a szolid elegancia jellemezte őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek