Starity

Több különböző finálét forgatnak a Trónok harcához

2017. szeptember 14. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várhatóan 2019-ben kerül képernyőre az HBO sorozatának nyolcadik és egyben utolsó évada.

hirdetés
Több különböző finálét forgatnak a Trónok harcához
Fotó: HBO

Casey Bloys az HBO elnöke hozta nyilvánosságra, hogy az izgalom fokozása végett több különböző lezárást készítenek a George R. R. Martin által megálmodott történethez, így még azok sem tudhatják majd biztosan, miképp zárul a sztori, akik szerepelnek benne. Ez egyébként nem ritka a nagy népszerűségnek örvendő, hosszú időn át képernyőn lévő szériák esetében, hiszen így némileg elkerülhető a finálé esetleges szivárogtatása.

A produkciós gárdánk tagjai igyekszenek kidolgozni egy forgatási idővonalat és azt számolgatják, mennyi időt vesz majd igénybe a speciális effektekkel kapcsolatos utómunka. A forgatás bonyolult, mert különböző kontinenseken folynak a felvételek, emellett a technikai szempontokat is figyelembe kell venni, nem is beszélve a speciális effektekről, ami egy egészen más produkciós periódusba tartoznak. Ez pedig nagy jelentősséggel bír az egész munkafolyamat szempontjából

– nyilatkozta az utolsó évad egyéves késésének okát Bloys egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek