Starity

Rekordösszeget kap a Wonder Woman rendezője

2017. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szokatlanul hosszú és nehéz tárgyalás után végre megkapta a rendezői jogot Patty Jenkins, hogy ő rendezze a nyár legnagyobb szenzációjának, a Wonder Woman-nek a folytatását. Egy bennfentes információi szerint ezzel ő lett a legjobban fizetett női rendező.

hirdetés

Amikor a film a nyitóhétvégén 103 millió dollárt (~ 25 milliárd Ft) hozott, Jenkins és csapata irigylésre méltó helyzetbe került. A tárgyalások már az első hétvége után elkezdődtek, de még úgy is elhúzódtak, hogy a film figyelemre méltóan sikeres és igazi kasszasiker lett. A film az Egyesült Államokban 402 millió dollárt (~ 101 milliárd Ft), míg világszerte több mint 800 millió dollár (~ 201 milliárd Ft) bevételt hozott. 

Források szerint Jenkins 7 és 9 millió dollár (~ 1,7-2,5 milliárd Ft) közötti fizetésre számíthat. Ezzel az összeggel legyőzte az eddigi csúcstartót, Nancy Meyerst, aki 5 millió dollárt (~1,2 milliárd Ft) kapott. Ez a lehetőség egy óriási ugrás Jenkins karrierje számára, aki az eredeti Wonder Woman rendezéséért mindössze 1 millió dollárt (~ 250 millió Ft) kapott, de többre vágyott. Olyan fizetést szeretett volna, mint amit Zack Snyder kapott Az acélember című film rendezéséért. Ahogy a Wonder Woman újabb akadályokat bontott le a szuperhősös filmek előtt, úgy Jenkins szerződése is falakat tört át a női rendezők körében.

Wonder Woman film forgatása

A Wonder Woman második része 2019 decemberében érkezik majd és természetesen továbbra is Gal Gadot-ot láthatjuk a főszerepben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek