Starity

Ariel Winter nem bánja, amiért viszontagságos gyerekkor jutott neki

2017. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a színésznőnek igen nehéz gyerekkora volt, nem cserélne senkivel sem.

hirdetés

Köztudott, hogy Ariel Winter a háta közepére sem kívánja édesanyját, Crystal Workmant, akivel immár öt éve tart mosolyszünete. Anya és lánya valószínűleg a jövőben sem békél majd meg, Ariel ennek ellenére sem bán semmit, amit megtapasztalni kényszerült.

Nem lehettek lány barátaim, mert anyám szerint a nők rivalizálnak egymással. Ő így tekint az emberekre. Nem hibázhatsz a meghallgatásokon, nem okozhatsz bajt, amikor valaki árgus szemekkel lesi minden lépésedet

– nyilatkozta a még most is csak 19 éves színésznő, akinek bevallása szerint ennie is alig szabadott, amikor még anyja fennhatósága alá tartozott.

Még nagyon fiatal voltam, amikor ő már a legminibb szoknyákat, ruhákat aggatta rám. Az emberek azt hitték, 24 éves vagyok, pedig csak 12 voltam. Ha lett volna egy produkcióban egy meztelen jelenet akkoriban, ő ezer százalék, hogy igent mondott volna rá [helyettem is]. (...) Még ha azt is kívánom, bár jobb gyerekkor adatott volna meg nekem, nem cserélnék senkivel, mert ezek a tapasztalatok tettek engem azzá, aki ma vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek