Starity

Kedves üzenetet küldött Lady Gaga a veseátültetésen átesett Selena Gomeznek

2017. szeptember 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mother Monster olyan a sztárok körében, mint egy modern Teréz anya: mindig ott van, ahol szükség van rá, támogatja az elesetteket és segítséget nyújt ott, ahol kell.

hirdetés

Ezúttal úgy érezte, Selena Gomeznek van szüksége pár biztató szóra, hiszen köztudott, hogy fiatal kolléganője a közelmúltban vesetranszplantáción esett át, betegségéből, a lupuszból kifolyólag.

Imákat és szeretetet küldök Selena Gomeznek. Egy harcos hercegnő vagy! Micsoda inspiráció!

– írta Lady Gaga Sellynek címezve a Twitteren.

Fotó: Twitter (screenshot)
Fotó: Instagram

Selenának egyébként legjobb barátnője, Francia Raísa ajánlotta fel az egyik veséjét, ezzel pedig megmentette a színész-énekesnő életét. Ők ketten majdnem tíz éve, 2008-ban ismerkedtek meg egymással egy jótékonysági rendezvényen, és azóta is nagyon közel állnak egymáshoz.

Ami Gagát illeti, az elmúlt napokban ő sem volt valami jó bőrben, ugyanis kórházba került, így le kellett mondani brazíliai fellépését, arra azonban nem derült fény, pontosan mi is áll rosszulléte hátterében, mivel csupán annyit árult el állapotával kapcsolatban, hogy különböző fájdalmai vannak.

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek