Starity

Gregg Sulkin: „Sosem akartam színész lenni!”

2017. szeptember 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-sztár a RAW magazinnak adott interjújában nyílt meg karrierjével kapcsolatban.

hirdetés

Sosem akartam színész lenni! Focizni szerettem volna. Nem igazán mutattam érdeklődést a színjátszás és a filmezés iránt. Egészen kilencéves koromig nem érdekelt, akkor aztán lánynak öltöztem egy iskolai színdarab kedvéért. Az este végén anyukám azt mondta, nagyon jól játszottam. Én nem gondoltam semmit a játékomról. Pár évvel később anyukám azt javasolta, menjek el egy meghallgatásra. Nem akartam, de egy részem mindig emlékeztetett arra, milyen jó volt az a régi alkalom, mennyire szerettem a show-t és az előadást. Csak egy iskolai darab volt, de akkor elkapott a gépszíj, és a meghallgatás után megkaptam életem első professzionális melóját egy brit filmben, a 66-ban

– elevenítette fel a történteket Gregg Sulkin, és arról is szót ejtett, mit csinál szívesen a szabadidejében:

Imádok verseket írni. A telefonomon vannak. És elkezdtem dalszövegeket is szerezni?!? Nem tudom, miért, de még senki nem hallotta őket. Azt sem tudom, jók-e egyáltalán, de azt kell mondjam, olyan 25 verset írhattam idén eddig. Szeretek focizni és minden fitnessz tevékenységet imádok. Szeretek kiszakadni a mindennapokból, a természetben és vízközelben lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek