Starity

Első gyermekével várandós Lisa Middelhauve

2017. szeptember 18. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Xandria egykori énekesnője a minap jelentette be, hogy hamarosan férjhez megy, majd órákkal később azt is megtudtuk, hogy áldott állapotban van.

hirdetés
Első gyermekével várandós Lisa Middelhauve
Fotó: Facebook / Lisa Middelhauve

Lisa Middelhauve az utóbbi években távol tartotta magát a nyilvánosságtól, így Facebook-oldalán is ritkán posztolt híreket. A minap azonban rendesen meglepte rajongóit, hiszen amellett, hogy a Xandriával kapcsolatos múltjáról mesélt, megosztott a hírt, miszerint hétvégén férjhez megy, és onnantól Lisa Rodermund néven lesz megtalálható, majd azt is megosztotta, hogy gyermeket vár.

4 éve van egy mostohafiam, és megtanultam szeretni őt, jobban mint az életemet. Azt hiszem, ha anyának érzed magad, akkor könnyű megtenni a következő lépéseket. Szilveszter körül pedig életet adok a kislányomnak

– árulta el boldogan.

Érdekesség, hogy az énekesnőnek ez lesz a második házassága, ugyanis 2005-ben hozzá ment a Xandria egykori basszerosához, Nils Middelhauve-hoz, a páros azonban 2013-ban barátokként ugyan, de elváltak egymástól. A vokalista egyébként évekkel ezelőtt határozottan kijelentette, hogy nem szeretne gyermeket, így okkal lepődött meg ő maga is, miszerint mégis édesanya lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek