Starity

Egy évvel szakításuk előtt még babát akart Fergie és Josh Duhamel

2017. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a színész tizenhárom évet töltött együtt, a napokban azonban bejelentették: különválnak.

hirdetés

Fergie és Josh Duhamel kapcsolata hivatalosan is véget ért! A pár már korábban meghozta ezt a döntést, de az énekesnő által közzétett közlemény szerint szerettek volna szakításuk hírének bejelentésével addig várni, míg szeretteik hozzászoknak különválásuk gondolatához.

A pár egyébként 2004-ben kezdett randevúzni, öt évvel később, 2009-ben pedig házasságot kötöttek – kapcsolatukból egyetlen gyermek (Axl) született, aki augusztusban ünnepelte negyedik születésnapját. Az Us Weekly úgy értesült az egykori szerelmesek ismerőseitől, hogy Fergie és Josh szerettek volna még egy közös gyermeket, egy évvel ezelőtt próbálkoztak is, de sajnos a várva várt kisbaba nem fogant meg. Állítólag a párnak jó ideje voltak problémáik, melyeket megoldani nem tudtak, így a színész tavasszal kiköltözött a közös családi fészekből.

Mióta bejelentették szakításukat, Josh-t hétfőn, egy Los Angeles-i edzőteremnél egy csinos hölggyel kapták lencsevégre. A színész minden bizonnyal udvarolt a hölgynek, akit a szemtanúk úgy írtak le, mint Fergie fiatalabb kiadását, akitől a sármőr öleléssel köszönt el. Hogy a kapcsolat baráti jellegű vagy a romantikus irányba tart, nem lehet tudni, de ez is annak a jele, hogy Duhamel már továbblépett feleségén.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek