Starity

Lady Gaga idén már biztosan nem állhat színpadra

2017. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Betegsége miatt kénytelen volt 2018-ra elnapolni turnéja európai állomásait az énekesnő.

hirdetés

Múlt héten számoltunk be arról, hogy kórházba került Lady Gaga, ám akkor csak annyit lehetett tudni, hogy különböző fájdalmak gyötrik. Több ugyan most sem derült ki állapotáról, ám néhány órája közölte rajongóival, hogy idén már nem lép fel, ugyanis egészsége miatt kénytelen otthon maradni.

Mindig is őszinte voltam veletek a fiziális és mentális egészségemmel és küzdelmeimmel kapcsolatban. Az éveken át tartó kutatás oda vezetett, hogy mélypontra jutottam. Bonyolult és nehéz ezt elmagyarázni, mi pedig igyekszünk kitalálni, miképp is tegyük

– olvasható a Twitteren közzétett közleményben, melyben Gaga ígéretet tesz arra, hogy amint összeszedi magát, megosztja a történetét, de ezt nemcsak úgy teszi, hogy egyúttal felhívja a figyelmet betegségére, hanem addig is igyekszik segíteni annak kutatását, hogy mihamarabb legyőzhesse azt saját maga, illetve a hozzá hasonlók érdekében egyaránt.

Nem azért használom a szenvedek szót a betegségemmel kapcsolatban, mert így szeretném kivívni a szánalmatokat vagy a figyelmeteket. Családottan láttam, hogy az emberek az online szférában azt mondták, túldramatizálom a dolgokat vagy épp az áldozatot játszom, hogy kibújjak a turnéval kapcsolatos kötelességeim alól. Aki ismer engem, tudja, hogy ez nem is állhatna messzebb az igazságtól. Harcos vagyok. Nemcsak a trauma és a krónikus fájdalom miatt használom a szenvedek szót, hanem mert ezek miatt nem élhetek normális életet. És nemcsak a normális élettől tartanak vissza, hanem attól is, amit a legjobban szeretek a világon: fellépni a rajongóim előtt. Várom már, hogy rövidesen ismét turnézhassak, de jelen pillanatban az orvosaim közelében kell lennem, hogy erős legyek és az elkövetkező hatvan vagy még több évben felléphessek. Imádlak titeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek