Starity

Ultrahangos felvételt tett közzé születendő gyermekéről Lisa Middelhauve

2017. szeptember 20. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német énekesnő a hét végén mondja ki a boldogító igent, néhány napja pedig azt is nyilvánosságra hozta, hogy babát vár.

hirdetés

Hosszas visszavonulás után a német vokalista az utóbbi napokban a szokásosnál is többet posztol hivatalos Facebook-oldalán, különösen azóta, amióta a fülébe jutott, hogy egykori csapata, a Xandria immáron ötödik alkalommal is énekesnő nélkül maradt. Lisa egyébként – mindazok ellenére, hogy akkoriban saját döntés alapján lépett ki a formációból – bejegyzésében felkelt egykori társai védelmére, sőt szavaiból szinte kivehető volt, hogy Dianne van Giersbergent hibáztatja a történtekért.

A dalospacsirta azért a jó híreket sem aprózta el, így elárulta, hogy párjával, Jax Rodermunddal a hét végén oltár elé állnak, továbbá azt is megtudhattuk, hogy már első közös gyermekük is úton van. Lisa a fent említett közösségi oldalon nemrég mutatott egy ultrahangos felvételt a piciről, amihez mókásan a következő kérdést fűzte:

Ti is úgy gondoljátok, hogy a kislányom sellő lesz...?

Lisa egyébként évekkel ezelőtt határozottan kijelentette, hogy nem szeretne gyermeket – Nils Middelhauve-val kötött házasságából pedig nem is született baba –, ám jelenlegi párjának már van egy kisfia, akit az évek során nagyon megszeretett, így okkal lepődött meg ő maga is a tényen, miszerint mégis édesanya lesz.

4 éve van egy mostohafiam és megtanultam szeretni őt, jobban mint az életemet. Azt hiszem, ha anyának érzed magad, akkor könnyű megtenni a következő lépéseket. Szilveszter körül pedig életet adok a kislányomnak

– árulta el korábban.

Lisa és Jax négy év együttlét után a hét végén végre hivatalosan összekötik életüket, az év végén pedig kislányuk is megszületik

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek