Starity

Előzetes érkezett a Delain új DVD-jéhez

2017. szeptember 21. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelentkezett új lemezzel a holland együttes, a jövő hónapban pedig újabb kiadvánnyal készülnek.

hirdetés

Tavaly került az üzletek polcaira a formáció legutóbbi nagylemeze, majd nem sokkal később elárulták, hogy turnéjuk bizonyos állomásain csatlakozik hozzájuk a Nightwish énekese is, Marco Hietala. A közös turné egyébként a Danse Macabre elnevezést kapta és a jövő hónapban kerül megrendezésre. A zenekar továbbá azt is elárulta, hogy ezek a fellépések nagyon különlegesek lesznek, ugyanis olyan dalok is helyet kaptak a repertoárban, amik ritkán hangzottak el a koncerteken (vagy egyáltalán nem), de mindezek mellett sok más meglepetés is várja majd a résztvevőket.

A holland hatos egyébként tavaly ünnepelte tízéves fennállását, melynek tiszteletére egy DVD-t is leforgattak, ami idén kerül a lemezboltok polcaira. A Decade Of Delain elnevezésű kiadvány október 27-én kerül megjelenésre, ami számos érdekességet ölel fel. A Charlotte Wessels vezette együttes néhány órája, már meg is osztotta az első felvezetőt az újdonsághoz, ami egészen látványosra sikeredett. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek