Starity

Ariel Winter nyílt levelet intézett azokhoz, akik öltözködése miatt cikizik

2017. szeptember 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család sztárja újabban nem szakmabeli sikereivel, hanem botrányos öltözékeivel kerül fel a címlapokra, ez azonban koránt sincs ínyére, amivel kapcsolatban végre maga is szót emelt.

hirdetés

Van valami, amivel kapcsolatban azt kívánom, bár realizálódna az emberekben... Nem próbálok a Snapchaten parádézni, ahogyan azt sem akarom elérni, hogy mindenhová kövessenek a lesifotósok, ahová megyek. Én csak élem az életemet, amit sajnálatos módon nem tudok megtenni anélkül, hogy a paparazzók ne loholnának a nyomomban nap mint nap. Nem azon vagyok, hogy megmutassam a fenekemet nektek, amikor bevásárolni megyek. Csak próbálom élni az életemet. Az emberek hordanak rövidnadrágot és időnként elkövetnek öltözködésbeli baklövéseket. Senki sem tökéletes. Nem vagyok stylist! Nem tudom, mit viseljek, hogy helyénvalónak és divatosnak tűnjek. Amúgy is, minek kellene így kinéznem? Miért? A társadalom kedvéért? Ki dönti el, hogy mi helyénvaló vagy divatos???? Azt veszek fel, ami tetszik, és senkinek nem lenne szabad ezért hibáztatnia engem. Nem akarom állandóan magamat látni a hírekben, amint vacsizni megyek, vásárolni vagy ilyesmi. Akkor akarok a hírekben szerepelni, amikor például egy hivatalos eseményre vagyok hivatalos, vagy még jobb, amikor edzek például

– írta üzenetében.

Higgyetek nekem, nem akarom miden áldott nap látni magam rövidnaciban, amint mosom a kocsimat. Legalább annyira nem kívánom ezt, mint ti. De manapság nem így működik a média. Azokkal a mindennapi faszságokkal van megálda, amiket a normális emberek csinálnak. Csak mert szerepelek egy sorozatban, nem vagyok különleges. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más

– magyarázta a folytatásban Ariel, majd ugyancsak kitért az édesanyjával való kapcsolatára.

Gyerekként úgy öltöztettek, mintha 24 lennék. 8-13 éves voltam. Nem voltam felnőtt, nem úgy, mint most. 16-18 éves korod körül kezdesz beérni, ekkor alakul ki a saját identitásod és leszel képes önálló döntéseket hozni. Gyerekként azt csinálod, amit mondanak, tekintet nélkül arra, hogy az jó-e neked. Most már felnőtt vagyok, képes vagyok döntéseket hozni és kialakult identitással rendelkezem. És csak mert úgy döntök, hogy időnként megmutatom magam, az nem jelenti azt, hogy buta lennék, tehetségtelen vagy ne volna önbecsülésem. Igenis nagyra becsülöm magamat, tehetséges vagyok és intelligens. Tovább kéne már lépnünk ezen a stigmán, hogy azokat a nőket, akik jól érzik magukat a bőrükben és tisztában vannak a szexualitásukkal, buta ribancoknak bélyegezzük meg.

Szeretném kifejezni, milyen csalódott vagyok, amiért a Hollywood Reporter cikkéből csak annyit kaptak fel, amennyit. Csináljátok azt, ami jólesik nektek, és törekedjetek arra, hogy magatoknak szerezzetek örömet vele és ne másoknak!

– zárta sorait a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek