Starity

Fájdalmas titok! Sinéad O'Connor: „A többi lány megver, ha szép vagy, ezért nem akarok szép lenni”

2017. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napig népszerű Nothing Compares 2 U című dal énekesnője újabb fájdalmas titkáról vallott– elárulta, miért borotváltatta csaknem teljesen kopaszra a fejét

hirdetés
Fájdalmas titok! Sinéad O'Connor: „A többi lány megver, ha szép vagy, ezért nem akarok szép lenni”
Fotó: Daily Mail

Dr. Phil McGraw pszichológus és tévés műsorvezető vendége volt az 50 éves ír énekesnő, ahol felfedte egy igen fájdalmas titkát. Sinéad mindig nagy lázadó hírében állt, már karrierje kezdetén is előszeretettel sokkolta a nagyérdeműt: élesen bírálta a katolikus egyházat, egy alkalommal pedig élő adásban tépte szét II. János Pál pápa fényképét. 

Mi is többször megírtuk, miszerint az énekesnő súlyos depresszióban szenved, elvesztette felügyeleti jogát gyermekei felett és tavaly majdnem az életébe került egy orvosi műhiba.

Ezúttal a fent említett tévéműsorban könnyek között mesélt arról a titokról, amely miatt csaknem teljesen kopaszra borotválta a fejét.

A nővéremnek volt a legeslegszebb vörös haja, olyan, amilyenre mindenki irigy. De az édesanyám azt sulykolta a testvérembe, hogy csúnya és visszataszító. Az új ismerősöknek úgy mutatta be őt, mint a csúfságot, engem pedig mint a szép kislányát. Ezért borotváltam le a hajam. Nem akartam én lenni a szépség.

– kezdte az énekesnő, majd így folytatta:

És éppen ez volt a lé­nyege a dolognak. Nem akartam, hogy megerőszakoljanak vagy terrorizáljanak. Nem akartam lányként öltözködni, szép lenni. A többi lány megver, ha szép vagy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek